De ce ai nevoie de o agentie de marketing?

Salut, curiosule! E clar ca ai nevoie de noi dacă ai ajuns aici.
Mai jos, găsești un mic ghid despre cum te-am putea ajuta să economisești timp și bani cu strategiile noastre de marketing.


De-aici, te descurci singur, noi avem de lucru iar tu ai o decizie de luat: Să apelezi sau să nu apelezi la agenția de marketing? Aceasta este marea dilemă a mileniului.


Ai acces la internet, poți și tu să postezi poze, să scrii un anunț sau chiar un articol pe blog, și chiar poți. Întrebarea este, va observa cineva efortul tău? Îl va aprecia? Îți va aduce clienți? Îți va crește vânzările?


Ai crede că cea mai mare provocare a unei afaceri este finanțarea sau pentru că trăim într-o țară suprasaturată de birocrație, întocmirea tuturor actelor necesare. Cumva, toate astea le rezolvi, birocrația cu răbdare, iar pentru finanțare vei găsi fie sprijin fie apelezi la un credit bancar, o finanțare europeană sau poate ai o rudă bogată care te va sprijini la început de drum. Ai găsit și spațiul perfect sau daca e o afacere online, cineva îți datora ceva și te-a recomandat unui prieten care în weekend-ul său liber ți-a încropit un site. Nici unul nu a vorbit cu celălalt, a fost ca o tranzacție ilegală, în miez de noapte.
Dar, cea fost mai greu a trecut și acum ai propriul tău business! Felicitări, omule!


De la zi la zi, începi să ai îndoieli că ideea ta genială nu e chiar atât de genială, pentru ca nimeni nu sună iar în scurt timp și entuziasmul prietenilor intră pe făgaș normal.
Ai auzit că reclama e puterea, că dacă deții secretul internetului, afacerea ta va ajunge la urechile tuturor iar tu nu îți vei mai vedea capul de comenzi. Și faci ce face tot antreprenorul la început de drum: -uită de afacerea lui și începe să se reprofileze pe social media marketing și copywriting pentru că a auzit că e cool și simplu. Dar, uită ca acestea sunt joburi și nu hobby-uri, iar ca orice job, are partea lui grea, urâtă cu draci, pentru că e 99% muncă și 1% talent sau har inspirațional.
– mai este și antreprenorul care ignoră acest “zgomot”, numit Internet și încearcă să ridice pe deal bolovanul lui Sisif.


În ambele cazuri, subiectul rămâne în umbră, adica ideea ta grozavă, pe care nu apuci să o dezvolți pentru că te ocupi de ceva în afara expertizei tale, adică un domeniu la care noi excelăm.


Să atragi clienți pentru afacerea ta este și va rămane cea mai mare provocare a business-ului tău iar marketingul joacă un rol crucial în atragerea clienților potriviți.

Articole Asemănătoare

Afacerea ta e prioritatea noastră!

Scrie-ne de ce ai nevoie și împreună găsim soluția potrivită pentru tine și afacerea ta!

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies.🍪 Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii cookie.