Tilon
Agenția ta de Marketing

Afacerea ta trebuie să fie cu un pas înainte, să se diferențieze de concurență și să câștige încrederea comunității, o treabă cu mult schepsis, pe care suntem mai mult decât entuziasmati să o facem.

“Conținutul construiește relații. Relațiile sunt construite pe încredere. Încrederea generează venituri.”

Andrew Davis

Metoda Tilon Vision

Într-o lume fără granițe, cum e cea a internetului, comunitatea este cuvântul cheie și aici intervenim noi. Comunitatea nu este ceva ce îți cumperi. Relația într-o comunitate se câștigă, se investește timp, onestitate și disponibilitate. Ceea ce noi facem pentru compania dvs. este să clădim o relație autentică între dvs. și clienții dvs.

Suntem conduși de dorința și pasiunea de a face lucrurile excepționale. Suntem în competiție doar cu noi înșine, să avem servicii mai bune, comunități trainice și rezultate cu care să ne mândrim. O dată ce ești logat în online, exiști!  Noi vă vom ajuta să vă remarcați din mulțime. Să fiți o față, un nume, o cultură! Să fiți văzuți și căutați, pentru că ceea ce aveți de spus merită să ajungă la urechile clinților dvs.!

Marea dilemă nu e dacă vă permiți să lucrați cu o agenție de marketing, ci dacă vă permiți să mai pierdeți timp și oportunități! Strategia face toată diferența!

 

Dacă v-am făcut curioși, așteptăm nerăbdători să povestim mai multe.

Super Echipa Noastră

Iată câteva dintre realizările echipei Tilon:

* Am crescut traficul web al clienților cu peste 200%
* Am crescut numărul de urmăritori ai clienților în  social media cu peste 500%

* Am generat peste 1 milion de euro în vânzări pentru clienții noștri

elena calinescu

Elena Călinescu

CEO

Elena este o strategă talentată și creativă care are o înțelegere profundă a tendințelor și platformelor de social media. Ea este, de asemenea, un comunicator excelent și are o abilitate naturală de a se conecta cu oamenii.

Elena este o resursă valoroasă pentru orice afacere care dorește să-și mărească prezența online și să-și atingă potențialii clienți. Cu ajutorul ei, afacerile pot crea și implementa campanii de marketing eficiente care le vor ajuta să crească și să prospere.

alina panazan

Alina Pănăzan

Marketing Manager

Alina este expertă în social media cu experiență dovedită de succes, un must have pentru orice afacere.

În plus, abilitățile sale de copywriter asigură succesul oricărei campanii. Are o înțelegere profundă a modului în care să creeze conținut captivant și atractiv, pentru orice tip de business, de la companii mici la corporații. Redactează conținut pentru diverse canale, inclusiv site-uri web, postări blog, e-mailuri și materiale de social media marketing.

Ionuț Călinescu

Ionuț Călinescu

Foto - Video Master

Ionuț este fotograful și videograful nostru priceput. El este pregătit pentru orice tip de conținut audiovizual care urmează să fie creat și îi place să pună scenele împreună, astfel încât rezultatul final să fie emoționant și de impact. El este, de asemenea, un pasionat de tehnologie, oferind o gamă largă de echipamente de lux.

Andrei Valentin

Andrei Valentin

Webmaster

SEO, Google Ads, Web Design sunt uneltele la care Andrei excelează. Îi place să fie creativ, iar când se apucă de treabă e ca o locomotivă fără frâne. Andrei este omul la care poți apela când site-ul îți trebuia ieri 🙂

Vlad Călin

Vlad Călin

Design Guru

Vlad este responsabil cu lucrurile care arată frumos. Îi place să creeze logo-uri, user interfaces, bannere și, de asemenea, are o pasiune pentru desen, ilustrație și muzică.

Claudia print Sibiu

Claudia

PrintMaster

De orice material promoțional ai nevoie, Claudia se ocupă. De la printuri de mici dimensiuni la printuri cât casa, la propriu.

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies.🍪 Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii cookie.